onsdag, september 27, 2006

Sjukdom i heimen...

Aiaiai,ka skjer med å verr sjuk då? Kjedlige greie altså...heima frå skulen i går å i dag.Skikkelig slapp, med feber og forkjølelse. I dag har heimen fått ein skikkelig vask,å me har vaska ut alle basillane..Silje å Sunni e forkjølte dei og,men itte den reale vasken så satse me på at me alle e friske å raske te i måro. Då e nemlig vekos høgdepunkt; swingkurs & swinging for alle penga på Scotsman=) Blir "brabra";)
Eg å Sunniva va ein liten tur på Rimi i dag å sko panta flaske.Me sko bruka pengane på nåke "på fellesen" Valget landa på smågodt, å da enda med at me måtte legga ut 30kr meir enn me hadde på pantelappen..hehe..aiaiai...Kvelden blei lett beståande av TV-sjåing å godis...mmmm=)
Ellers så går nok turen heim te Sommarøyo på søndag. Studieveko blir beståande av jobbing på o'kjære Esso, og nåken tura på besøk te broder'n for å helsa på den nyaste delen av familien vår, Sofie.. Da blir stas=)

2 kommentarer:

Lillian sa...

aiaiai..trur lett d e nåke så går, undertegnede har o slitt med helså denna vekå..blir LETT swing i dag for d;) (så blir d vel å følga dokkas eksempel å kjøpa ein stor pakke smågodt når ALLE andre e på scotsman...;( Kjeme te å savna dokk fyllingsvjenter neste veka, ka skjer med at alle andre har studieveka?!? Koss dokk grueleg mykje! Så sjåast me snart, finne på mer sprell og stifte nye bekjenteskaper..:)

Sunn sa...

Nei til Kaktushals! ned ned ned!