søndag, oktober 29, 2006

Jakta på Uakademiske Knut

Til alle som fulgte spent med i jakta på Akademiske Knut, brace yourselves: Her kjem den spanande fortsetjinga, nemleg delen om Uakademiske Knut:Uakademiske Knut stilte seg noko motvilleg til å bli teken bilete av, men dog var det lettare å få overtalt han enn å ta snikbilete av Akademiske Knut. Det skal vere visst. Vi kan vel skjelne likheita frå dei tidlegare bilda? eller? skjegget er i alle fall på plass!

For ordens skyld må det vel også leggast til at Uakademiske Knut sikkert ikkje er så uakademisk som han høyrest ut. Han ser vel berre mindre akademisk ut enn Akademiske Knut... kan vi vel seie?

4 kommentarer:

theandersens sa...

E kje det samme person?! hehe

Dritbra

Sunn sa...

Ja å so gjenstår d berre å finne ut om Akademiske Knut faktisk e akademisk... Ings: d e på tide at vi skaffa oss en ny venn!

Anonym sa...

Dåkke e litt småsære altså! Men no legge ej då igjen ei helsing til dåkke.

JA, ej skal sjå etter akademiske Knut i mårga. Og dagen etterpå der, og der. Pleia han å være der kvar dag? Og ja, ej gler mej til dåkke skal skrive om Anne.

Ingebjørg sa...

Yes Sunniva!! No har me fått ein venn te så følle me i jakto på akademiske knut..Mitt hjerta glede seg! Oppgava meg i øyra forresten!