tirsdag, mai 01, 2007

Brev frå Magd & Tess

Når me kom heim te Fyllings etter å ha levert Therese og Merethe på togstasjonen, låg da et brev og eventyrsjokolade å venta på oss på kjøkkenbordet:

"KJÆRE FYLLINGSTØSENE:
Det var en gang to jenter, en fra Tøns og en fra Eger satte av 6 dager i sin A-plan.Hva disse 6 dagene ville bringe dem var på et tidlig tidspunkt uvisst. Det eneste de visste var at turen gikk fra Tigerstaden til Regnstaden 26.april.
Med hver sin fjellsekk trappet de opp på by-stasjonen sent denne vakre, lune torsdagskvelden. På perrongen møtte de 3 billige jenter med stroppesinglet, miniskjørt og støvletter. Nå skulle det danses swing. Torsdag kveld skulle vise seg å være KRIK-Bergens store "givemeamanday"! Etter noen timer på dansegulvet, 2 liter svette, gnagsår på tær,hæler og fotpute (og ingen mann ved sin side) satte de 5 jentene avsted til Fyllingsveien31!
Natten var kommet og de 5 jentene skulle få sin skjønnhetssøvn. Merethe inntok plassen på 2 metersmadrassen, mens Therese (1.65) inntok plassen på 1 meterssofaen (65cm for kort)!
Her sov de som noen prinsesser hele natten gjennom begge to!
Dagene gikk, og opplevelsene strømmet på: pådekket frokostbord med varme rundstykker, den blå steinen, deli-is, fisketorget o.l. Umulig å forklare gleden vi sitter igjen med, med ord. Ben Humor! Hva mer kan man si? For en deilig mann. Hadde vi bare vært russ i år. Og hadde vi bare vært fra ARABIA!! Innmari NICE farge de har I GRUNNEN.
Guri så ej elska å se homofile kysse!
Ostepølse,ostepølse hei hei hei!
Gospel Bergen! Fantastico!TAKK for at vi ble tatt med på konsert med Rebekka som solist! Det satte djupe spor.
Vi er utrolig stolte av å kjenne frøken Grims. Den musikkvideoen kommer til å nå langt. Tro oss! Du bringer fram ufattelig mye latter din tøs. TAKK FOR DET! Vi har nå fått latter-ALLERGI..hahaha..Og du då Ingso! Litlamor! Lika god som alltid! Og SUNN! Takk for at vi har fått stifte bekjentskap med deg! Du er en moroulsteinperson! Våre to fluxer kunne vel ikke bodd med ein betre ein. Jessjess Tigerstaden neste.
LOVE YOU ALL very much.
Tess og Magd."
Utrulig kjekt med besøk jenter!! Kom gjerne på besøk igjen=) Me har hatt da ufattelig kjekt!!

Her e litt dokumentasjon frå helgo:


2 kommentarer:

Touby one canobe sa...

jepp..flott besøk.

Gløymde å nemne navlen i praten...Og alt det rare som skjer der. Lo, smuss, hår, navlestreng, hol inn til magen?...osv

Anonym sa...

helooo!!shit, me glømte navlen!!! k skjeer med det?

bergen var kongo, bedre enn navlelo, takk for at vi hos dere fikk bo, hilsen oss to.

vi knuuuser ofte.kopper.glass.og speil.når.vi.blir.sinna.