lørdag, mars 01, 2008

Gospel BergenGospel Bergen ska ha konsert lørdag 22.00 og søndag 20.00! Det skjer midt i sentrum, KFUK-KFUM ynglingen. 120 kr. 
Du e hjartans velkommen:)

26 kommentarer:

Anonym sa...

Hva er oddsen for at Silje blir med på en hyggelig date en kveld??

Sunn sa...

For d fyrste veit ikkje siljus ka odds e fornåke. For d andre e ho ganske skeptisk til slike anonyme henvendelsa. Ka me ei omformulering? Berre ett lite tips frå mej=)

Anonym sa...

Det e kun stygge folk som e anonyme! Hadde han (evt. ho?) vist at han (evt. ho?) kunne bedåre dej med sin utsjånad Silje, hadde han (evt. ho?!) ikkje vore anonym..So enkelt e d her i verda!

Anonym sa...

Forresten, tid moroa starta på torsdag?? Det blir ikkje behov for å advare folk om mej i år, ej lova å ta d nåke lunde piano!;) haha!

Anonym sa...

Lav odds = stor sannsynlighet
Høy odds = liten odds

Og nei, selv om jeg er anonym, så er jeg ikke stygg. Rene personvernhensyn som gjør seg gjeldende...

Touby one canobe sa...

ka du kvalifisera dej som då? 1-10...? For til slutt e det nok mi avgjerdsle som telle..hehe

Ka med oppdatering jenter??sitte no nede i Bolivia på en dass og drite...etter ei ssvært luguber hamburger frå gata...

Anonym sa...

Her var det tydeligvis mange som hadde en mening om mangt å masse. Men det er kanskje ikke så mye annet å forvente når dette publiseres på den store verdsveven...

Obektivt sett så ligger jeg på mellom 9 og 10. Det avhenger litt av dagsformen. Og dette er en nokså nøktern vurdering...

Anonym sa...

Ajajaj! Coach registrera at her blir d stadi sparka mot mål. Ny offansiv spelar her..."penonym"=) Lure på om ej må ty til drastiske tiltak for å beholde stillinga mi i klubben... (???)

Forslag?

aasen sa...

Spanande, spanande! Vert det noko stemnemøte ut av det heile?

Anonym sa...

Veldig godt spørsmål. Blir det egentlig date eller?? Føler vel ikke at det er blitt helt avklart enda.

Anonym sa...

Oj oj oj, 9-10 asso? ..mannen(?) sammenlikna sej me dei pænaste av dei pæne her folkens! En 10'ar må vel ligge på Brad Pitt/George Clooney nivå??;) Nei no stemme ej nesten for en date her Siljus..håpe berre han(?) takla presse av dei SKYHØGE forventningane du(vi) he til na no;)

Anonym sa...

Han(?) for underholde med sitt vakre ytre;) med tanke på at han(?) e en 9-10, so he han sikkert ikkje masse personligheit å komme me..

Anonym sa...

Jeg tenkte å underholde med litt sjonglering, er ganske god så lenge det kun er to baller i luften. Ellers så kan jeg en del jojo triks...

Har vel fortsatt ikke fått svar på mitt opprinnelige spørsmål, som vel i utgangspunktet er ganske enkelt. Er det mulig å be Silje ut på en date en kveld? Altså om det er mulig å få et positivt svar på en slik forespørsel. Ja eller nei??

Eller må man stille seg i kø? For å hindre mistenkeliggjøring av andre potensielle friere, så må det sies at Silje nok ikke vet hvem jeg er, selv om hun har truffet meg et par ganger.

Anonym sa...

Silje, du glømte go på ski!;)

Hanne sa...

Kvinnfolk, ej ønska mej meir blogging og mindre dating!!

Anonym sa...

jeg er også anonym.. men ikke stygg.. tipper det er bea som er stygg.. men egentlig er det stygt å si at et annet menneske stygt.. men bea er sikkert stygg

Anonym sa...

EJ tør veffal å sei det ej meina uten å måtte vere anonym...tør du??

Sunn sa...

Bea ekje mykje stygg, den påstanden kan ej avkrefte. Ho e ven som ei due:)Å til dej Hanne: betyr d at du stemme nei til dejten na Silje?

Hanne sa...

Med mindre guten (?) legge om til nynorsk sporenstreks, avgir ej et heilt klart nei. Nåke anna skulle tatt sej ut!

Anonym sa...

i sanninga seier eg dykk!

Enten moter guten opp paa trappa med ei sjarmerande trekk, eller so kan han droeye luguber prat paa nettet!

Tobias Hatloy 21 aar

Anonym sa...

Eg trur kanskje det e lurt at alle anonyme tar i bruk pseudonym sånn at det ikkje blir so vanskelig å vite kem man snakka til. Eg tar på meg pseudonymet Halvorsen og er godt fornøgd med det! Av personvern hensyn vel eg å ikkje ta noko side i denne diskusjonen her. Eg vil berre legge til: Beate er ikkje stygg! Eg har hengt med ho to ganga og kan opplyse om at ho e ganske så fin faktisk! PS alle med langt hår er ikkje jente!

Anonym sa...

Blir d for lugubert for dej Tobias? ej so trudde du va en tøffing;)
Det vart forresten veldig stille her 'anonym' 1 og 2..lure på kaffor!? PS. jente digga guta me longt hår..å vist dei attpåtil kan spele gitar, so smelta vi!;)

Hanne sa...

Beate sine uttalelsar i samandrag: Ser du ut som Brad Pitt og syng som Shane i Westlife er du heilt ok! (Eg held framleis ved like mitt ynskje om nye innlegg, kvinner!)

Anonym sa...

Hanne, du kjenne mej for godt!;)

Anonym sa...

ja det er mogleg!

Ny artikkel

Anonym sa...

Ej ser herved på mej sjøl som vinnar av ditte rabaldere..å d kom ikkje som et sjokk!